$10.00

$50.00 x 20%= $50.00 x .20=10.0000 OR $10.00. You can always change the percent into a decimal form.

It easier to just say 2 time 5 =10....its always times the numbers. 20% of $75.00 is $150...2 times 75 = 150

20% of $40 is 8 2 times 4 =8

Get it?

The other equations work as well but why go thru all that? Its the 2 numbers multiplied.

Take it from a shopper who needs to know the price when things are 25% off or 50% off etc. Haha! You must know how to igure that out quick while shopping..sure don't need to have to write down a complicated equation to figure it out...simply times it. If the item is $100 and you get 50% off its going to cost you $50 bucks.. 10 times 5 =50

If the item is 20% off of $100 it would be $20 off- 2 times 10 = 20

30% off 100 is $30 off

Get it?

Any number is just as easy...20% off of $19.99 is 19 times 2 = 36 or $3.60 off

20% of $40 is 8 2 times 4 =8

Get it?

The other equations work as well but why go thru all that? Its the 2 numbers multiplied.

Take it from a shopper who needs to know the price when things are 25% off or 50% off etc. Haha! You must know how to igure that out quick while shopping..sure don't need to have to write down a complicated equation to figure it out...simply times it. If the item is $100 and you get 50% off its going to cost you $50 bucks.. 10 times 5 =50

If the item is 20% off of $100 it would be $20 off- 2 times 10 = 20

30% off 100 is $30 off

Get it?

Any number is just as easy...20% off of $19.99 is 19 times 2 = 36 or $3.60 off

Multiply 20/100 by 50 it will equal 10

20% Of $50.00 is $10. It' so simple.